JOBB MED MEG

Ønsker du deg mer harmonisk riding og en hest som er motivert og skadefri?

Direkte til kurs: Tren med meg

Mer info? ;-)…les videre….

Fra å begynne å ri Islandshest på rideskole ,til å vinne NM, var en lang vei…trodde jeg…

-lite visste jeg at jeg bare så vidt hadde skrapt litt i overflaten av det det er å ri.

Etter å ha vunnet NM med god margin,  var jeg selvfølgelig overlykkelig……likevel var jeg ikke der jeg ville være ridemessig. Jeg hadde en fantastisk hest men han var ikke stabil i formen, særlig i dressuren visste jeg aldri om jeg fikk han «på tøylen» eller om jeg måtte bruke en halv time før vi var så langt. Ofte hadde jeg og følelsen av å krangle mer enn den fantastiske følelsen av harmonie som det ble svermet om i blader og bøker. Jeg gjorde ofte ting uten å se «the whole picture», noe som førte til en følelse av å være avhengig av en trener som stod og kommenterte hvert skritt jeg red. Frustrasjon og usikkerhet og følelsen av å ikke alltid behandle hesten min helt rettferdig- av uvitenhet men likevel, ingen god følelse!

Jeg fant frem til Lillian Grepne,som jeg visste hadde tatt beriderutdanning i Tyskland og fikk hennne til å hjelpe meg.

En måned senere begynte jeg i lære i en stor dressurstall, like utenfor Køln. Der fikk jeg beskjed om å glemme alt jeg hadde lært til nå, og begynne på nytt…

Det var ikke lett, hverke fysisk (hadde vel aldri jobbet så hardt, før) eller mentalt….(ingenting er riktig! :-0)

Sakte men sikkert ble det bedre. Jeg fikk flere og bedre hester å ri og innimellom kom det øyeblikk med mestring og det begynte å bli gøy å ri igjen!

Fjordingen min, Rådar, som var med på Tysklandstur ble også bedre. Selv om vi bare red grunnleggende ting, satt plutselig øvelser som vi hadde strevet med før og nesten umerkelig ble han stabil og fin og vi begynte hver time bedre enn vi hadde avsluttet treningene våre før- DET var herlig!

Ønsker du deg den følelsen? Er du en som:

Du har prøvd å gjøre det alene.

Har ridd i “alle år”.

Likevel har du følelsen av at du ikke kommer virkelig videre, til neste nivå

Du har tatt kurs og undervisning

Men resultatene er ikke helt det du ønsker deg

Du vil jobbe med noen som har gått veien, før deg, enten det er på eller utenfor konkurransebanen.

ER DU KLAR FOR Å GJØRE NOE MED DET?

Forestill deg, du har en hest som jobber villig og harmonisk med deg.

Sammen blir dere sterkere, bedre og sunnere. Du gleder deg til å jobbe med hesten din og både du og hesten din utstråler arbeidsglede og mestring.

Jeg hjelper deg til å bygge et solid treningsgrunnlag, sånn at din hest jobber sammen med deg med respekt og motivasjon.

Jeg kommer ikke bare en helg, for så å la deg streve videre alene.

Jeg vil fortelle hva du kan gjøre, når  og hvordan.

Jeg er direkte, jeg vet hva som virker…og hva som ikke gjør det, så du slipper å kaste vekk tid på å prøve alt.

Jeg er ikke riktig for alle. Jeg har verdier som dyrevelferd og respekt for dyr og mennesker.

Jeg er ingen overlærer som skriker til deg-angst minsker læringsevnen, både for folk og dyr.

Jeg er der for deg, din fremgang interesserer meg.

Vi jobber sammen, steg for steg.

Jeg begynte ikke å ri for noen få år siden, eller har lært på bare 1 eller 2 hester.

Jeg har ridd de fleste raser og typer,  og mange  hester på mange forskjellige nivåer.

Jeg har en solid beriderutdanning i ryggen, og årelang erfaring som  selvstendig trener for hest og rytter, både som rytter og kusk.

Jeg har levd av å ri, siden 1989 (ikke begynn å regne på hvor hauggammel, jeg må være, nå!)

Jeg er allsidig, lærer fortsatt og trener fremdeles egne og andres hester.

Jeg ser helheten, både for hest, rytter/kusk, kroppslig og mentalt.

Jeg tar action.

Men dette dreier seg mindre om meg..det handler om deg. Jeg kan hjelpe deg til å få mer fremgang enn noen gang før, mens du gjør det du elsker. Din utvikling er min suksess-

ER DU KLAR FOR FORANDRING?

Mie Austad sier som deltager på kurs:”Er superfornøyd med kurset – veldig bra opplegg – du er klar og tydelig i hvordan du fremstiller ting. Jeg har lært en hel masse og mye mer enn jeg forventet”

Suksess er for meg ikke om å være bedre enn noen andre, men å være bedre enn jeg har vært før. 😉😊

Treningsprogrammet, Back to Basics/ Grunntrening for bedre, sunnere, lettere og vakrere riding, går nå over 1 år(men du gjør det i ditt tempo).

Det er online, du kan følge undervisning, hjemme i din stue, i ditt tempo.

Vi går i dybden for å forbedre, takt, løsgjorthet, støtte, ettergift, bevegelser, muskulatur, motivasjon, sits og innvirkning.

Vi har spørretimer, videoanalyser, målsetting, evaluering, live-undervisning.

Er du klar til å ta action?

Påmelding nederst på siden!

HVEM ER KURSET IKKE FOR?

Dette kurset er ikke for deg som vil ha en quick fix....snarveier er sjelden raskere i hesteverden…

Det er ikke for deg som aldri har tatt i en hest før- er du helt nybegynner, trenger du en trener som er fysisk tilstedet 😉

Det er ikke for deg som bare vil høre at alt er flott.

Det er ikke for deg som kun vil jobbe med hesten, uten å forbedre deg selv.

Det er ikke for deg som allerede er best.

 

HVEM ER DETTE KURSET FOR?

Det er for deg som vil bli bedre enn deg.

Det er for deg som har drevet med hest i “alle år”.

Det er for deg som vil vite hvorfor du gjør ting, og vil forstå sammenhenger.

Det er for deg som er villig til å gjøre jobben som må gjøres, for å bli bedre.

Det er for deg som kan ta imot tilbakemelding.

Det er for deg som vil forbedre DEG ,ikke bare hesten…-DET kommer av seg selv, når rytteren/kusken blir bedre 😉

Det er for deg som vil trene BEDRE.

 

PENGENE-TILBAKE-GARANTI,  -jeg er så overbevist om at dette er et kurs fullt av verdi, for deg. Er du den som gjør jobben, og er aktivt med, vil du få hjelp til å komme videre, både med hesten din og ikke minst, med å bli bedre, selv.
Lurer du på om dette virker for deg? Om du etter 3uker ikke er fornøyd med kurset, får du pengene tilbake, uten spørsmål.

Louise
(P.S. Vil du lese mer om meg og min kompetanse? Sjekk her

 


Hva koster det?
Pris 997;- /mnd i 12 mnd.

Du har tilgang til hele kurset i et år,(men vi har 1 mnd sommerferie og 1 vinterferie ;-))

Du har en liten facebookgruppe, kun åpen for dere på kurset.

Det blir livemøter hver uke, med muligheter for deg å få tilbakemelding på din trening og hest.(opptak av disse blir liggende i gruppen, og du kan se de ,når det passer deg.)

Du har tilgang til videoer på de forskjellige temaene vi går gjennom i tillegg til livetreningene.

VIP- Kan bookes i tillegg

Personlig trening 1 x mnd over Skype eller Zoom,

997,-/mnd send meg pm!

PS: Akkurat nå p.g.a. Korona og usikkerheten mange har rundt økonomien for tiden, har jeg et prøvetilbud, 1 måned for 997,-


Modulene inneholder:

Modul 1  Bakkearbeid, “god oppdragelse” og respekt. Hvordan bli en god leder?
Modul 2 Longere, med og uten innspenning, Hvordan begynne og fortsette.?

Modul 3 Mentaltrening, bli bevisst og forbedr tankesettet ditt
Modul 4 Utdanningsskalaen for hest. Vi bygger og forbedrer grunnmuren.
Modul 5 Utdanningsskalaen for ryttere. Hvordan få en super sits
Modul 6 Kondistrening og styrketrening; hvordan og hvorfor er det viktig.

I tillegg kommer det treninger om konkurranseriding, styrke og smidighet for ryttere.

Planlegging for å nå mine mål,

Hvordan fortsette å ri en godt innridd hest

Ditt tema-hva trenger du for å bli din beste versjon?

Sees vi, på innsiden av programmet? 😉

HVA sier tidligere kursdeltakere?

  • Siv Nilsen sier: «Jeg var med på Louise sitt kurs 2018 og det gav mersmak 👍👍Veldig fint å få oppfølging over lengre tid.»
  • Carol TrengereidFantastisk bra beskrivelse! Tusen takk
  • Carol TrengereidHer har rytteren plutselig fått til å kontrollere ponnien i hjørnene ved utvendig skulder frem ! Utrolig effektivt… han blir veldig fin men kan plutselig finne på å forsvinne ut til siden men nå med rytterens hofte og skulder på plass så satt det ::) Så tusen takk Louise – nå hører alle rytterne mine innvendig hofte frem utvendig skulder frem 😉 he, he

  • Hilde
    Kvernes «Helt enig med Carol, detaljert og forståelig… Jeg øver 😁 Tusen takk»
  • Anne-Marie:»Trur eg får ekstra mykje ut av å få ridetime etter all denne teorien.»


Astrid Ellinor Godø
Jeg kom over Louise når hun sendte live fra hingsteutstillingen på eid for et par år siden – endelig kunne man følge med på alle de fine hestene! Hun hadde jo også en blogg med treningsopplegg for hest og rytter som fanget min interesse. Når jeg senere skulle starte opptrening av en eldre fjordhest var det henne jeg henvendte meg til da jeg trengte hjelp. Meldinger via nett ble til helgekurs om longering og etterhvert første kurs over nett. Louise er utrolig flink til å forklare og vanvittig rolig og bestemt på at «dette klarer vi!»
God oppfølging og et treningsfellesskap der vi kan dele erfaringer både gjennom bilder og film. Anbefaler alle til å være med på kurs med Louise!

Påmelding er nå åpen, legg igjen din email under, så sender jeg deg faktura og videre info!

nsker du andre muligheter for å jobbe med meg? Send pm 

Bonus for årets kurs er 4-ukers treningen for deg som vil ha en så godt forberedt og harmonisk innriding, som mulig.

Hva sie de som har gjort “EG og du-unghest”-kurset, om det?

Mie Austad: Jeg har lært en hel masse om longering og ikke minst viktigheten av det! Jeg var ikke klar over hvor viktig longeringen er for innridningen og har fått meg noen aha-opplevelser, samtidig som jeg har fått satt ting jeg kunne fra før i system. Superbra med illustrerende videoer! Det beste med kurset var å få en oppskrift fra A-Å på hvordan jeg trinnvis skal ri inn hesten. Det gir selvtillit til meg og jeg kan dermed trygge hesten. Skulle gjerne hatt en medhjelper som også har gjennomgått kurset slik at vi var på nett når vi skal begynne å sitte på hesten. Denne delen har virkelig bidratt til at jeg gleder meg til å ri inn hesten i stedet for å grue meg og føle at jeg må ta ting som de kommer. Nå har jeg en plan!

Tanya Kristensen, sier:Har nok en gang gått gjennom kursmaterialet, tatt notater, skrevet ned dine tips. Nå sitter jeg her og klør i fingrene etter å begynne.Jeg vil takke deg, Louise Strand, for å ha gitt oss muligheten til å være med på dette flotte kurset.Zoom møtene i slutten av uka var noe av det beste, der vi kunne stille spørsmål direkte til deg, mange spørsmål som kom opp som jeg ikke hadde tenkt på at jeg lurte på. 
Bildet kan inneholde: hest, utendørs og natur